Въведение

Заповядайте на второто издание на Fan Fest в град Бургас на 26 юли 2017г. в Експозиционен Център Флора.

Fan Fest е за всички любители на гейминга, аниме и манга културата и на всичко, на което сме фенове. Game Ninja и Nakama ще предложат всичко, на което сте фенове на едно място - комикси, компютърни игри, виртуална реалност, аниме, манга, филми.

 

Гейминг зона

В залата на геймърите ще се проведат индивидуални турнири на някои от най-популярните у нас игри: CS:GO Logo Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 Logo Dota 2, League of Legends Logo League of Legends и Hearthstone Logo Hearthstone. Всеки желаещ може да участва в надпреварата, като най-добрите ще получат вълнуващи награди.

 

Аниме зона

За ценителите и последователите на японската култура Nakama са подготвили множество експозиции с аниме продукти, лекции, демонстрации, прожекции. Ще имате възможност да се включите в организирани работилници и да си тръгнете с нещо за спомен.

За втора поредна година една от атракциите на събитието ще бъде отново и организираният косплей конкурс, в който ще се включат участници от цяла България.

 

Зона за виртуална реалност

Всеки фен на VR гейминга може да се наслади и изтества играта Serious Sam VR: The Last Hope на Croteam, която ще се играе на HTC Vive.

 

Конзолна зона

Bandai Namco Entertainment ще организират турнир по най-очакваната 3D Fighting игра за годината - Tekken 7, която ще се играе на PlayStation 4. Също така, всички желаещи да изпробват игрите Accel World vs Sword Art Online и Naruto SUN Storm 4: Road to Boruto, също на PlayStation 4.

 

Билети

Билети можете да закупите на място в деня на събитието. Входна такса за цялото събитие: 10 лева (всички активности вътре са свободни).

Очакваме Ви!

 

Организатори:

Технологичен партньор:

© 2013-2017 ESPORTS.BG е собственост на "Ай Си Ти Медиа" ЕООД.

Всички права запазени.