Game Ninja 2016 в Бургас

На 26 юли 2016 г. в Експозиционен Център Флора ще се проведе Fan Fest - събитие за всичко, на което сме фенове - комикси, компютърни игри, аниме, манга, филми и какво ли още не!

Феновете на японската култура ще могат да се насладят на множество щандове с оригинални аниме стоки, лекции, демонстрации, прожекции и т.н. Ще могат и да се запознаят с популярни настолни игри и да вземат участие в работилнички. Главна атракция, както винаги, ще е косплей конкурсът, за който специално ще са дошли някои от най-добрите косплеъри в България.

За първи път в Бургас, в Game Ninja залата ни ще се проведат индивидуални турнири по някои от най-популярните у нас игри: CS:GO Logo Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 Logo Dota 2, League of Legends Logo League of Legends, Hearthstone Logo Hearthstone и Mortal Kombat X. Всеки гост може да участва в надпреварата, като за най-добрите ще има награди.

Главният технологичен партньор е JAR Computers, а сред спонсорите е добре познатата на геймърите марка Razer.

 

Билети

Цената на билета за фестивала 10 лева. Билети могат да се закупят на място в деня на събитието.

 

Какво ще има на Fan Fest 2016 в Бургас?

- 1 на 1 турнири на Game Ninja по CS:GO Logo Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 Logo Dota 2, League of Legends Logo League of Legends, Hearthstone Logo Hearthstone и Mortal Kombat X;
- косплей конкурс, организиран от НАКАМА;
- комикси, анимета и манга;
- настолни игри;
- щандове с merchandise;
- лекции и демонстрации;
- томболи с участие на публиката, от които ще раздаваме много награди;
- свободно играене на Overwatch, DOOM, DARK SOULS III, Rise of the Tomb Raider и The Witcher 3: Wild Hunt.

© 2013-2017 ESPORTS.BG е собственост на "Ай Си Ти Медиа" ЕООД.

Всички права запазени.